Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Dada — średnia
WOŁOWINA
Polędwica z knedlem
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Topór kata
Michal 45 min. niska
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA KREMOWE
Świąteczne truskawkowe ciasto
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Gruszkowe ciasto z karmelem
Biszkoptowe ciasto
Kasztanowe kremowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka Oakland
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie