Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Trójkąciki z powidłem
Zuzka 1 h. 10 min. niska
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Piernikowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
Malinowe kratkowane ciasto
Dada 50 min. niska
TORTY
Dwukolorowy tort
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Domowe słodkie fornetti
Dada — niska
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Kruche klejone kółeczka
Ciasto orzechowo - karmelowe
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
KOKTAJLE MLECZNE
Niedźwiedzie mleko
ROLADY
Kasztanowa rolada
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
WIEPRZOWINA
Kulki mięsne w sosie pomidorowym
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
Delikatna nadziewana pieczeń
Ciastko kawowe
Owsianka z jabłkami i cynamonem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie