Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze kostki na papryce
Dada 45 min. średnia
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Szaszłyki z mielonego mięsa
Dada 1 h. 30 min. niska
MAKARONY
Spaghetti ogrodnika
Zuzka 40 min. niska
WOŁOWINA
Kolorowa pieczeń
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Dada — niska
KURCZAK
Faszerowane udka z kurczaka w folii
Dada 2 h. wysoka
Wielkanocna mięsna rolada
Dada 1 h. 20 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie