Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Ryba żabnica z zielonym pesto
Zuzka 30 min. niska
KURCZAK
Drobiowe diabelskie kawałki
Dada — niska
SAŁATKI RYBNE
Ćwikła z tuńczykiem
Michal 45 min. niska
Marokański wróbel w foremce keksowej
Zuzka 45 min. niska
Piersi z kurczaka faszerowane dyniowym pesto
Zuzka — niska
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Palce lizać
LIKIERY
Ajerkoniak
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior z indyjskimi przyprawami
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie