Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Dada — niska
DODATKI WARZYWNE
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Amerykański Coleslaw z czerwonej kapusty
Dada 60 min. średnia
INDYK
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Kapuściana sałatka z serem cheddar
Dada 30 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Prowansalska pomidorowa zupa z oliwkami
Dada 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szparagi w balsamicznym sosie maślanym
Zuzka 20 min. niska
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Sałata z olejem z rokitnika
Dada 10 min. średnia
JAGNIĘCINA
Duszona łopatka jagnięca
Michal 4 h. 10 min. średnia
Szpinakowa sałatka z makaronem i mozzarellą
Dada 25 min. średnia
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Sałatka z białej kapusty
Dada — średnia
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
Sałatka Oakland
Michal 35 min. niska
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie