Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Pieczarkowe szynkowe łazanki
Dada 60 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Jabłkowa szarlotka z budyniem
Dada — średnia
Kardamonowe ryżowe ciasto z jabłkami
Dada 1 h. 30 min. wysoka
ROLADY
Dietetyczna rolada
Norika — średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Lekkie ziemniaczane puree
Dada 25 min. niska
WIEPRZOWINA
Faszerowana mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
BABECZKI
Kasztanowe koszyczki
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się