Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Surimi - rybne kotleciki
Dada 60 min. średnia
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Dada 45 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wielkanocne precelki
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się