Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
Dada 40 min. średnia
Czekoladowy kopiec kreta
Dada — średnia
CIASTA
Budyniowe osie gniazda
Dada 1 h. 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Budyniowy deser z bananami bez pieczenia
Dada 1 h. 20 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Domowy czekoladowy budyń
Michal 20 min. niska
Pozapadane jabłkowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
BABKI
Cynamonowa babka z jabłkami
Dada 60 min. średnia
Ucierana babka
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Piernikowy chlebek z żytniej mąki
Dada 50 min. średnia
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z kurkumą
SŁODKIE DANIA
Jabłkowe ciasto z tostowego chleba
Dada 60 min. niska
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
Dada 30 min. średnia
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Twarogowe ciasto z czekoladą i kokosem
Dada 50 min. niska
Owsiane placuszki z jabłkami
Marchewkowa babka z ananasem
Delikatne dyniowe ciasto ze skyrem
Zuzka 45 min. średnia
Ciasto z kwaśnego mleka z brzoskwiniami
Dada — niska
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Makowy tarty kołacz
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Somloi kluski (Somlói galuska)
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
Kluseczki z makiem
WIEPRZOWINA
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie