Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Dada 1 h. 30 min. średnia
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
ZUPY MIĘSNE
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Wołowy gulasz
Dada 1 h. 50 min. wysoka
Placki ziemniaczane z wołowym mięsem
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WYROBY CUKIERNICZE
Karmelowo-orzechowe szyszki
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
ZDROWE ŚNIADANIA
Orzechowa granola
WIEPRZOWINA
Wieprzowe saute z wątróbką
Zapiekany kalafior
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się