Kuchnia Narodowa
Więcej
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KACZKA
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Gulasz z kotła
Delikatna nadziewana pieczeń
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Sos do steków ze świeżymi ziołami
Wątróbka drobiowa z cebulą i pomidorami
Przekładane ziemniaki
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Rumowe ciasto z orzechami i kakao
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
NIEUWZGLĘDNIONE SŁODKIE PRZEPISY
Paryski krem z czekoladą
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
RYBY
Kotleciki rybne
Orzechowe jabłkowe kostki
Mandarynkowo-ananasowe czekoladowe ciasto
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie