Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Jabłkowe ciasto z lodami
Michal 50 min. średnia
Delikatne dyniowe ciasto ze skyrem
Zuzka 45 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Dada 40 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
RYBY
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
SOSY
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Dada 30 min. średnia
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Brokułowa zupa z selerowymi kluseczkami
Kremowa zupa z pora
Dada 35 min. średnia
Orzechowe jabłkowe kostki
Dada 50 min. niska
Mleczna zupa z cykorii
Mleczna brokułowa zupa z porem
Dada 20 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Dyniowy sernik
Zuzka 60 min. średnia
Zupa brokułowa z orzechami nerkowca
Zuzka 25 min. niska
Makaron z sosem szpinakowym
Dada 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior
Michal 60 min. średnia
Kardamonowe indyjskie ciasteczka
Dada — niska
Spaghetti z brokułowym sosem
Dada 40 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Suflet z dyni
Zuzka — średnia
Dyniowe ciasto
Michal 1 h. 30 min. średnia
Brokułowa zupa z ziemniakami
Zupa brokułowa z lanymi kluskami
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie