Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Karmelowe makowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Wielkanocny makowy bochenek
Dada 1 h. 30 min. średnia
STRUDLE
Jabłkowo-makowe oczy
Dada 60 min. średnia
MUFFINY
Jabłkowe muffiny z miodem i stewią
Dada 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Fale Dunaju
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się