Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie