Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie