Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Jeżynowy placek z chlebowego ciasta
Dada 1 h. 30 min. średnia
STRUDLE
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
SŁODKIE DANIA
Twarogowe kuleczki z jeżynami
Dada 35 min. średnia
TORTY
Twarogowy tort bez pieczenia
Michal 40 min. niska
Strudel jabłkowo-jeżynowy
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się