Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
Dada — wysoka
CIASTECZKA
Marcepanowe pająki
Dada 1 h. 45 min. wysoka
WIEPRZOWINA
Zapiekane faszerowane pieczarki
Dada 60 min. niska
Upiorne palce wiedźmy
Dada 1 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Serowe kosteczki
Dada 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Dyniowe kostki
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
DESERY W PUCHARKACH
Budyniowy deser na Halloween
Dada 40 min. wysoka
Halloweenowe muffiny
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się