Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTECZKA
Kruche renifery
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Piernikowy chlebek z żytniej mąki
Dada 50 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Proste kuleczki Bajaderki w czekoladzie
Dada 35 min. średnia
Słodkie piankowe ciasto
Dada 40 min. średnia
Kobiecy kaprys
TORTY
Tort jabłkowo-orzechowy
Michal 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Kremowe brzoskwiniowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie