Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Budyniowy deser z bananami bez pieczenia
Dada 1 h. 20 min. średnia
CIASTA
Jabłkowe ciasto z budyniem i posypką
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
ROLADY
Jabłkowa rolada z marcepanem
Dada 60 min. wysoka
SŁODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z czekoladowymi jabłkami
Dada — wysoka
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż
Dada 35 min. średnia
CIASTECZKA
Cynamonowe sploty
Zuzka 30 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Budyniowy deser na Halloween
Dada 40 min. wysoka
Bananowo-budyniowe ciasto
Dada 1 h. 10 min. średnia
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
Babciny kołacz
Jurgason 60 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
Dada — niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Fale Dunaju
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się