Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE Nowy przepis
Pożywna zupa jarzynowa
Dada 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Dada — średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Warzywne klopsy z cukinią
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
Dada 45 min. średnia
Ziemniaczane placki z porem
Zuzka 40 min. średnia
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z kurkumą
Dada 40 min. średnia
Frankfurcka zupa
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
Dada 50 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa z czerwonej kapusty
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Michal 60 min. średnia
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Grzybowa zupa z czarną fasolą
Smażone pieczarki z ziemniakami
Dada 35 min. niska
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się