Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
Hiszpański ptaszek w piekarniku
Michal 1 h. 20 min. niska
Wołowe udo na korzeniowych warzywach
Michal 2 h. 20 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTA KREMOWE
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Twarogowe faworki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
ZDROWE WYPIEKI
Nie pieczony marchewkowy tort z bananowym kremem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie