Kuchnia Narodowa
Więcej
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
Michal 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
WOŁOWINA
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
SŁONE CIASTA
Ciasto z boczkiem
Jurgason 55 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
MAKARONY
Bryndzowe kluseczki haluszki
Dada 60 min. niska
Hiszpański ptaszek w piekarniku
Michal 1 h. 20 min. niska
KURCZAK
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
Bałkański płomień
Jurgason 60 min. niska
RYBY
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się