Kuchnia Narodowa
Więcej
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Dada — średnia
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
CIASTECZKA
Rumowe biszkoptowe kuleczki z rodzynkami
Ciasteczka kokosowe
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
KLUSKI NA PARZE
Pyzy ziemniaczane
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
WIEPRZOWINA
Grillowany hamburger w domowych bułeczkach
Soczewicowy masala dal
Bezy z piany z bitą śmietaną
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie