Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Drobiowe risotto
Jurgason 45 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
Dada 30 min. niska
SŁONE CIASTA
Pizza
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
WIEPRZOWINA
Mięsno-warzywny strudel w cieście francuskim
Dada 60 min. średnia
Proste piersi z kurczaka z brokułami
Dada 40 min. niska
Drobiowe risotto z warzywami
Dada — niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się