Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
Zuzka 40 min. niska
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
Jurgason 50 min. niska
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Wieprzowina z musztardowym sosem
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Pieczone słodkie ziemniaki
Dada 40 min. niska
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
Michal — niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Serowy strudel z tofu
Michal 60 min. niska
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Piersi z kurczaka w tymiankowym cieście
Zuzka 30 min. niska
Pstrąg z tymiankiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
MAKARONY
Szpinakowe tagliatelle z kiełbasą i grzybami
Zapiekany makaron
Jurgason 60 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałatka z makaronem z mozzarellą i koreczkami sardeli
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Królicze wątróbki z jabłkami
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Jabłkowe ciasto
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie