Kuchnia Narodowa
Więcej
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Dada 45 min. średnia
Budyniowa strucla
Michal 60 min. średnia
Strudel śliwkowy
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Strucel z serem twarogowym
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Jabłkowe kostki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Twarogowo-jabłkowy strudel
Jabłkowo-makowe oczy
Twarogowo-bananowe plecionki
Twarogowo-jabłkowa strucla
Dada 40 min. wysoka
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
Strudel Hokkaido
Dada 1 h. 20 min. średnia
Hokkaido strudel z rodzynkami
Strudel jabłkowo-jeżynowy
Śliwkowo twarogowy strudel
Dada 35 min. średnia
Twarogowa jabłkowa buchta
Dada 35 min. niska
Bananowo-budyniowy strudel z migdałami
Dada 45 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada z szynki
WIEPRZOWINA
Wieprzowa szynka z szynkowaru
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kluski z niedźwiedzim czosnkiem
Twarogowy deser z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w cieście ziemniaczanym
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Nie pieczona kremówka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie