Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Dada 40 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Cukinia na gęsto z koperkiem
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 60 min. średnia
Groch ze śmietaną na gęsto
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Szpinakowa potrawka z mrożonego szpinaku
Dada 20 min. niska
Patison na gęsto
Biały fasolowy sos z parówką
Dada — niska
Tofu sos do spaghetti
Dada 30 min. średnia
Gęsta zasmażka ze świeżego szpinaku
Dada 25 min. niska
Pomidorowy sos
Sos z przecieru pomidorowego
Dada 15 min. niska
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Imbirowy sos
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Słodko kwaśny fasolowy sos z ziemniakami
Dada — średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Koperkowy sos
Pikantny pomidorowy sos
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
MAKARONY
Tarhonya
MIĘSO
Salceson
CIASTA KREMOWE
Twarogowo-morelowe ciasto
WYROBY CUKIERNICZE
Nadziewane kokosowe jajka
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kawowo kokosowe ciasto
Boczniak w sosie z kurkumy
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Placki ziemniaczane z niedźwiedzim czosnkiem
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie