Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
DODATKI WARZYWNE
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Jesienna śmietanowa zupa
Dada 40 min. niska
SOSY
Zasmażka z soczewicy i ziemniaków
Dada 60 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się