Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Dada 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Kluseczki z piwnym serem
Dada 50 min. średnia
PASTY
Pasta z piwnego sera
Dada 20 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
KOKTAJLE MLECZNE
Niedźwiedzie mleko
ROLADY
Kasztanowa rolada
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
Kulki mięsne w sosie pomidorowym
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Owsianka z jabłkami i cynamonem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie