Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Dada — średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
Dada 60 min. niska
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Dada 60 min. średnia
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
PASTY
Pasta z sera hermelin
Michal 10 min. niska
Hermelin w winnym cieście
Dada 15 min. niska
Kieszonki z hermelinem
Jurgason 30 min. niska
SOSY
Sos serowo - ziemniaczany
Dada 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Wielkanocne precelki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie