Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Dada — niska
PASTY
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Dada 45 min. wysoka
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
SAŁATKI WARZYWNE
Brokułowo - serowa sałatka
Zuzka 20 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka z serem z białą pleśnią
Zuzka 60 min. niska
Rolki z piwnego ciasta
Zuzka — średnia
Nadziewany grillowany camembert
Camembert w cieście francuskim
Dada 35 min. średnia
Grillowany cynamonowy Camembert
Dada — średnia
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 20 min. niska
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się