Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
Dada 60 min. średnia
Wieprzowe roladki z suszonymi morelami
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Wieprzowina ze spaghetti
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Pieczony schab ze śliwkami
Dada 2 h. niska
Klasyczne kotlety schabowe
Dada — niska
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
Odwrócone wieprzowe kotlety
Zuzka — niska
Duszona wieprzowina na grzybach
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Ciasto ananasowe
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się