Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewana tortilla z tofu
Michal 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka warzywna z kozim serem
Michal 10 min. niska
Sałatka z imbirem
Michal 15 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałata lodowa z tuńczykiem
Dada 10 min. niska
KURCZAK
Grecki wrap z kurczakiem
Dada 60 min. wysoka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w tortilli
Sałatka Oakland
Michal 35 min. niska
Sałatka mieszana z kuleczkami sera
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Rolada serowa z brokułami
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wielkanocne precelki
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się