Kuchnia Narodowa
Więcej
Słone przekąski 103
Pasty 33
Chleb 12
Pieczywo 9
Słone ciasta 19
PASTY
Masełko drożdżowe
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
Galaretka wieprzowa
Żabki
Wielkanocne precelki
Jajeczny warzywny salceson
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Faszerowany krokodyl
Pasta z tuńczyka
CHLEB
Biały chleb
Nadziewane kanapeczki
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie