Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
ActiFry pieczona dorada
Michal — niska
Flądra na warzywach
Zuzka 30 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
Flądra z masłem ziołowym
Stek z rekina w cieście piwnym
Pstrąg z tymiankiem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Dada — niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szpinakowe naleśniki z sosem serowym
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie