Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Piernikowy chlebek z żytniej mąki
Dada 50 min. średnia
Piernikowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
CIASTECZKA
Miodowe serduszka
Jurgason 3 h. średnia
MUFFINY
Świąteczne muffiny
Dada 60 min. wysoka
Bożonarodzeniowe miodowniki
Vilma 1 h. 40 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
ROLADY
Sztangielki
LIKIERY
Likier jajeczny
Ciastko kawowe
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie