Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Marynujemy grzyby
Dada — średnia
Kiszone ogórki
Dada — wysoka
Nakładany chrzan
Michal 30 min. niska
Konserwujemy ogórki
Konserwujemy pikantne ogórki
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Dada 15 min. niska
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada z szynki
WIEPRZOWINA
Wieprzowa szynka z szynkowaru
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kluski z niedźwiedzim czosnkiem
Twarogowy deser z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w cieście ziemniaczanym
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Nie pieczona kremówka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie