Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁODKIE DANIA
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
Dada 50 min. niska
KURCZAK
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Dada — niska
WIEPRZOWINA
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Dada 60 min. średnia
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Wieprzowina ze spaghetti
Zuzka 30 min. niska
Piersi z kurczaka na ananasie z rodzynkami i ryżem
Dada 60 min. niska
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Zuzka 25 min. niska
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
RYBY
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Drobiowe szaszłyki z marchewką i gruszkami w parowarze
Dada — średnia
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
Ryba żabnica z groszkowym puree
Ryba żabnica z zielonym pesto
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie