Kuchnia Narodowa
Więcej
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Tiramisu
Michal 50 min. średnia
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
Michal 30 min. niska
Spaghetti ze świeżymi pomidorami i bazylią
Serowo - szynkowy makaron
Michal 30 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa pomidorowa Fantozziego
Michal 40 min. niska
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Waniliowa Panna Cotta
SŁONE PRZEKĄSKI
Szałwiowe pesto
Michal — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gnocchi z serem Pecorino
Michal 15 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
Zuzka 30 min. niska
Fettuccine z brokułem
Gulasz cielęcy
RYBY
Zapiekane gnocchi z łososiem
Michal 45 min. niska
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
Oliwkowe crostini
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
CIASTECZKA
Ciasteczka winne
Michal 60 min. średnia
Makaron z tuńczykiem
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
Cannelloni z mięsnym farszem
Dada 2 h. średnia
RIZOTTO
Drobiowe risotto
Jurgason 45 min. niska
Spaghetti z bazyliowym pesto
Zuzka 40 min. średnia
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Tarhonya
Ciastka kokosowe w waflach
CIASTA
Wielkanocny warkocz
Zapiekany kalafior z twarogiem
Mleczne ciastko
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
Dorsz z sosem holenderskim
Kluseczki z kiszoną kapustą
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Łosoś w cieście ziemniaczanym
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie