Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
ZUPY MIĘSNE
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
Ciastka kokosowe w waflach
CIASTA
Wielkanocny warkocz
Zapiekany kalafior z twarogiem
Mleczne ciastko
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
RYBY
Dorsz z sosem holenderskim
Kluseczki z kiszoną kapustą
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Łosoś w cieście ziemniaczanym
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie