Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Knedle z pieczarkami i boczkiem
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie