Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Kurczak po chińsku
Jurgason 40 min. niska
Azjatyckie piersi z kurczaka
Dada 40 min. niska
Marynowane mięso drobiowe z azjatycką mieszanką warzyw
Dada — średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowy wok z tofu
Dada 45 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Marchewkowa ostro kwaśna zupa
Michal 30 min. niska
Wiosenna chińska zupa
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
Michal 20 min. niska
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowe serduszka
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie