Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Indycze kostki na papryce
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Dada — niska
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Indycze piersi z gruszkami
Dada 60 min. niska
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Grillowane indycze kawałki w bułce
Dada — wysoka
Pieczone indycze kotlety
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Mięso z indyka w cieście francuskim
Indycza sakiewka w parowarze
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Orzechowe kółeczka z czekoladowym kremem
Ciastko kawowe
RYBY
Panga w pełnoziarnistym cieście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie