Kuchnia Narodowa
Więcej
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 25 min. średnia
Pasta z awokado i bryndzą
Dada 10 min. niska
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 15 min. niska
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
Pasta z twarogiem i pleśniowym serem
Dada 25 min. niska
Twarogowa pasta z jajkami
Dada 20 min. niska
Bryndzowa pasta
Guacamole
Michal 10 min. niska
Pasta z Gorgonzolą
Michal — niska
Pasta rybna z wędzonej makreli
Dada 30 min. średnia
Pasta z piwnego sera
Ziołowe masło
Zuzka — niska
Klarowane masło
Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Twarogowo - serowa pasta
Pasta z sera hermelin
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
Szybka rybna pasta
Jurgason 5 min. niska
Czosnkowa pasta
Jabłkowo - czekoladowy krem
Pasta ze skwarków
Bakłażanowa pasta
Dada — niska
Sardynkowa pasta
Dada 30 min. niska
Ćwikłowa pasta
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie