Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Dada — średnia
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
Pikantne skwarkowe pogacze
Dada — wysoka
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Steki z wołowiny
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się