Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze kostki na papryce
Dada 45 min. średnia
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Szaszłyki z mielonego mięsa
Dada 1 h. 30 min. niska
MAKARONY
Spaghetti ogrodnika
Zuzka 40 min. niska
WOŁOWINA
Kolorowa pieczeń
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Dada — niska
KURCZAK
Faszerowane udka z kurczaka w folii
Dada 2 h. wysoka
Wielkanocna mięsna rolada
Dada 1 h. 20 min. wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się