Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
Zuzka 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
Michal 10 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WYROBY CUKIERNICZE
Karmelowo-orzechowe szyszki
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
ZDROWE ŚNIADANIA
Orzechowa granola
Wieprzowe saute z wątróbką
Zapiekany kalafior
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się