Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Ryba żabnica z zielonym pesto
Zuzka 30 min. niska
KURCZAK
Drobiowe diabelskie kawałki
Dada — niska
SAŁATKI RYBNE
Ćwikła z tuńczykiem
Michal 45 min. niska
Marokański wróbel w foremce keksowej
Zuzka 45 min. niska
Piersi z kurczaka faszerowane dyniowym pesto
Zuzka — niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTECZKA
Orzechowe kółeczka z czekoladowym kremem
Ciastko kawowe
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie