Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Sos z tofu i boczniaka
Dada 30 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Brokułowo - serowa sałatka
Zuzka 20 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Grillowane marynowane tofu
Dada — wysoka
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z chrupiącym boczkiem
Michal 30 min. niska
CHLEB
Biały chleb
Dada 3 h. niska
ZDROWE WYPIEKI
Raw jabłkowa rolada
Raw daktylowo-kokosowe batoniki
Dada 30 min. wysoka
Szpinakowa sałatka z makaronem i mozzarellą
Dada 25 min. średnia
Fasolowa sałatka z kuskusem
Michal 20 min. niska
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Zuzka 45 min. niska
Sałatka warzywna z serem Feta
Dada 25 min. niska
Pierś z kurczaka na białej rzodkwi
Dada 40 min. średnia
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie