Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
Dada 60 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
Dada 45 min. średnia
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Grzybowa zupa z czarną fasolą
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
Dada 30 min. średnia
SŁONE CIASTA
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
Tofu burger
Dada 25 min. średnia
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
Jurgason 45 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Krupnik z warzywami
Dada 45 min. niska
Grzybowa zupa z suszonych grzybów
Dada 30 min. niska
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
Jurgason 50 min. niska
Zupa pomidorowa z młodą cebulką
Śmietanowa zupa z soczewicą i batatami
Letni warzywny barszcz
SŁONE PRZEKĄSKI
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
ActiFry tofu placki z marchewką
Zuzka 45 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowinka z miodem i włoskimi orzechami
Zuzka 30 min. niska
Fettuccine z brokułem
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie