Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
Dada 2 h. średnia
WIEPRZOWINA
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Musaka
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
Jurgason 30 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
Dada — średnia
Mięsne rolki z ciecierzycą
Dada 60 min. średnia
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. średnia
Pieczone gołąbki
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
Dada 45 min. średnia
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
Zuzka 40 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Kieszonki z mielonym mięsem
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
Dada 1 h. 10 min. niska
ActiFry mięsne kuleczki z porem
Szaszłyki z mielonego mięsa
Dada 1 h. 30 min. niska
Zapiekane faszerowane kanie
Dada 60 min. wysoka
Mięsna zapiekanka z domowej piekarni
Dada 2 h. niska
Szkockie jajka
Zapiekane ziemniaki z mięsem i warzywami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kotlety mielone
Jurgason 45 min. niska
Pieczeń na blasze
Dada 1 h. 20 min. średnia
Czewapcziczi
Zuzka 30 min. niska
Śródziemnomorskie kotleciki mielone
Zuzka — niska
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie