Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
Dada 30 min. niska
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
Zuzka 30 min. niska
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
Jurgason 50 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ciecierzycy z kolendrą
Zuzka 40 min. niska
Ziemniaki z ciecierzycą
Dada 30 min. średnia
SOSY
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
MAKARONY
Bryndzowe spaghetti
Michal 40 min. średnia
PASTY
Ziołowe masło
Zuzka — niska
INDYK
Indycze saute z porem
Michal 40 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Tajska zupa z kurczaka z mlekiem kokosowym
Michal 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się